On olemassa myös muunlaista Internetmainontaa kuin hakukonemainonta. Voit mainostaa esimerkiksi oman alasi verkkolehdissä tai blogeissa, tai vaikka suurten mediatalojen sivuilla. Avania etsii sinulle parhaat mainostamiskohteet ja suunnittelee mainoksesi toimiviksi.

Mainosverkostoista esimerkiksi TradeDoubler on meille tuttu ja pystymme auttamaan sinua mainoskampanjan suunnittelussa TradeDoubler-mainosverkoston kautta. On myös olemassa muita mainosverkostoja, joiden kautta mainoksesi saavuttaa suuria ihmisjoukkoja tai vaihdoehtoisesti juuri sinun yrityksen kohderyhmän.

Jos sinulla on riittävän laaja tuotevalikoima verkkokaupassasi, saattaisi esimerkiksi olla kannattavaa kokeilla provisiopohjaista mainostamista, jolloin tuotteenne saisivat näkyvyyttä useilla verkkosivustoilla. Tällaisessa mallissa maksaisit tuotetta esitelleelle sivustolle provision jokaisesta asiakkaasta, joka saapuessaan esittelijän sivustolta verkkokauppaasi, ostaisi tuotteen.

Mikäli Internetmainonta kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme erilaisista mahdollisuuksista nettinäkyvyyden parantamiseksi.