Hakukoneoptimointi tarkoittaa, että sivuston rakennetta ja sisältöä muokataan siten, että Google tai muut hakukoneet löytäisivät sivut parhalla mahdollisella tavalla. Tutkimusten mukaan ensimmäiset kolme hakutulosta keräävät suurimman osan kävijöistä, joten on tärkeää olla ensimmäisten listattujen sivujen joukossa.

Hakukoneoptimointi vaatii kohtalaisen pitkän aikajänteen tulosten varmistamiseksi. Usein optimoinnin tulokset näkyvät vasta kuukausien, jopa vuoden kuluttua optimoinnin aloittamisesta. Tämä on totta erityisesti kovasti kilpailtujen alojen ja hakulausekkeiden kohdalla.

Hakukoneoptimointi saattaa joissain tapauksissa vaatia myös sivuston rakenteen muokkaamista, jotta hakukoneet pääsisivät paremmin käsiksi sivuilla olevaan tietoon.

Meillä on tarjota hakukoneoptimointiin kaksi erilaista pakettia.

Pintaremontti

Pintaremontissa käymme sivustosi läpi ja määritämme yhdessä kanssasi ne hakulausekkeet, joilla sivujesi on tärkeää löytyä Goolella mahdollisimman korkealta. Tämän jälkeen muokkaamme sivujen sisältöä tarvittavalla tavalla.

Hinta: 390€

Täysremontti

Täysremontissa analysoimme sivustosi nykytilanteen tarkasti. Teemme muutoksia sivustosi rakenteeseen ja sisältöön, jotta sivujesi näkyminen Googlessa voidaan maksimoida. Analysoimme tarkkaan kilpailijoidesi sivut ja teemme kaikkemme, että sivusi ovat Googlen kannalta paremmat kuin kilpailijoidesi. Projekti sisältää pitkän analyysivaiheen, jossa optimoinnin toimivuutta tarkkaillaan ja tarvittaessa sisältöä säädetään puolen vuoden ajan.

Hinta: 780€

Hintoihin lisätään arvonlisävero