Joskus on parempi turvautua hakukoneoptimoinnin sijaan hakukonemainontaan Google Adwordsin kautta. Näin esimerkiksi siinä tapauksessa, että optimoinnin ei odoteta tuovan haluttua sijoitusta hakutuloksissa tai jos tuloksia halutaan saada nopeasti. Tällöin paras tapa saada näkyvyyttä Googlessa on hakutulosten yhteydessä mainostaminen.

Mainos näkyy Google hakutulosten yläpuolella ja oikealla puolella. Mainokset säädetään näkymään ainoastaan tietyillä hakulausekkeilla, jolloin voimme tarkasti määritellä mainosten kohderyhmän.

Mikä parasta, Google Adwords yhdessä Google Analyticsin kanssa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet mainosten toimivuuden tutkimiseen. Näin saamme analysoitua mainosten kautta tulleiden kävijöiden vierailut sivuilla. Näemme esimerkiksi kauanko mainosten kautta tulevat viihtyvät sivuilla ja mitä sivuja he lukevat.

Hakukonemainonnan tärkein ero perinteiseen mainontaan on se, että hakukonemainonnan tehokkuutta pystytään seuraamaan hyvinkin tarkasti kattavien tilastojen avulla. Pystymme nopeasti kertomaan, mikä mainos toimii parhaiten ja mitä mainosta kannattaa esittää.

Parhaisiin tuloksiin päästään käyttämällä rinnakkain hakukoneoptimointia ja hakukonemainontaa.

Hinta:
Mainosten suunnittelu + yhden kuukauden ylläpito 260€
Mainosten perusylläpito aloituskuukauden jälkeen: 85€/kk
(Vaihtoehtoinen) Mainosten optimoinnin jatkaminen aloituskuukauden jälkeen: 220€/kk

Lisäksi hintaan lisätään valittu mainosbudjetti, joka siirretään Google Adwordsiin.

Hintoihin lisätään arvonlisävero