Magento verkkokauppa on oikea valinta, jos verkkokaupalla on merkittävä rooli liiketoiminnassa. Magento on markkinoiden kuumin verkkokauppa-alusta ja sen suosion nousu ei näytä hiipumisen merkkejä. Miksi näyttäisikään, sillä se on monipuolisuudeltaan lähes vertaansa vailla.

Magento verkkokaupan edut muihin verkkokauppa-alustoihin nähden

  • Erittäin kattavat ominaisuudet jo valmiiksi
  • Valtava määrä lisäosia, joilla Magenton ominaisuuksia voi täydentää
  • Omia lisäosia on mahdollista toteuttaa, jos valmiista lisäosista ei löydy sopivia
  • Laaja valikoima valmiita ulkoasupohjia, joiden avulla verkkokaupalle saadaan helposti tyylikäs ulkoasu
  • Soveltuu erinomaisesti kansainväliseen kaupankäyntiin
  • Yhden hallintapaneelin alta voit hallita jopa useaa eri verkkokauppaa

Lue lisää sivulta Magenton vakio-ominaisuuksia

Työnäytteitä Magento verkkokaupoista

Terveyskioski.fi
Panchovilla.fi
Pohjoiskaarre.fi
Satshop.fi
Fintage.fi
Mamtus.ng
Kepeä Taival ja Ke-Hu
Finnpc
Hukkapisto
Sulatautoon

Ominaisuudet

Jos valitset Magento verkkokaupan, varmistat samalla, että verkkokauppasi alustaa ei tarvitse olla heti vaihtamassa kaupankäynnin lähtiessä kunnolla käyntiin. Magenton laajennettavuus on erinomainen ja ominaisuuksia voidaan lisätä rajattomasti.

Magenton ominaisuuslista on jo valmiiksi vakuuttava ja ominaisuuksia voidaan lisäksi täydentää lisäosilla, joita löytyy varsin paljon. Lisäosia on saatavilla niin maksullisia kuin maksuttomiakin. Suomalainen kauppias tarvitsee yleensä ainakin maksutapalisäosan, jotta verkkokauppa pystyy tarjoamaan suomalaisia maksutapoja asiakkailleen.

Lue lisää sivulta Magenton vakio-ominaisuuksia

Ulkoasu

Lisäosien lisäksi Magenton etuna on kattava valmiiden ulkoasupohjien valikoima. Valmiin ulkoasun käyttäminen ei suinkaan tarkoita sitä, että verkkokaupasta tulisi samanlainen kuin muista kaupoista. Ulkoasupohjat ovat täysin muokattavissa toiveiden mukaisesti. Ulkoasupohjat ovat hyvä lähtökohta kaupan ulkoasulle ja rakenteelle.

Usean verkkokaupan perustaminen

Magento mahdollistaa usean verkkokaupan pyörittämisen saman asennuksen alta ja vaikkapa täysin eri osoitteissa.

Monikieliset kaupat onnistuvat Magenton avulla myös helposti ja toteutustavoissa on valinnanvaraa riippuen vaatimuksistasi.

Olemme esimerkiksi tehneet Magentolla toteutuksen, jossa samalla asennuksella hallitaan verkkokauppaa sekä Suomen että Ruotsin markkinoille. Molemmat toimivat täysin omissa osoitteissaan, mutta tuotekatalogi on sama. Tämä helpottaa tuotteiden hallintaa. Tuotteilla on molemmissa kaupoissa täysin erilliset hinnat ja kaupat toimivat myös maiden omilla valuutoilla, mikä saattaa olla tärkeää maksupalveluiden kannalta. Joskus maksupalvelut vaativat nimittäin tilausten valuuttatiedot tiettynä valuuttana.

Hakukoneoptimointi

Magenton yksi tärkeimpiä etuja on, että se mahdollistaa erinomaisen hakukoneoptimoitavuuden. Jokaiselle tuotteelle voidaan määritellä mm. Meta-otsikot, Meta-kuvaukset sekä räätälöidyt URL:t. Nämä eivät toki vielä yksinään riitä, mutta ovat erinomainen alku hakukoneoptimoinnille.

Ota yhteyttä

Jos Magento kiinnostaa, niin pyydä tarjous tai kysy lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkii kysymyksiisi.

    Sähköpostiosoitteesi

    Lisätiedot